Chroom 6 sanering

Is er uit de Chroom 6 inventarisatie gebleken dat de lucht in uw pand vervuild is met Chroom 6? Dan is het belangrijk dat materialen die Chroom 6 bevatten op professionele en zorgvuldige wijze uit het pand verwijderd worden. De moleculen van Chroom 6 die vrij kunnen komen bij bouw- en sloopwerkzaamheden, zijn namelijk gevaarlijk voor de gezondheid van uw medewerkers en andere aanwezigen in het pand. Het is dus van groot belang om de aanwezigheid van Chroom 6 zoveel mogelijk te beperken.

Chroom 6 laten verwijderen

Chroom 6 moet in Nederland op dezelfde manier als asbest verwijderd worden. Grebbedam Milieutechniek is al jarenlang een betrouwbaar en deskundig asbest- en Chroom 6-saneringsbedrijf.

Wanneer uit de inventarisatie is gebleken dat er in de betreffende ruimte meer Chroom 6 in de lucht aanwezig is dan wettelijk is toegestaan, dan gaan wij over tot het verwijderen van deze schadelijke stof. Dat doen we door de ruimte volledig luchtdicht te maken en vervolgens gaan we aan de slag met het verwisselen van de filters, het reinigen van de luchtbehandelingskasten en het volledig schoonmaken van de ruimtes.

Onze specialisten zijn uiteraard volledig beschermd en dragen speciale luchtdichte kleding bij het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Na het voltooien van de werkzaamheden, wordt de ruimte nog één keer onderzocht door opnieuw monsters af te nemen van de lucht. Als de aanwezigheid van Chroom 6 vervolgens binnen wettelijk toegestane hoeveelheden valt, wordt de ruimte weer vrijgegeven.

Kosten Chroom 6 laten verwijderen

De kosten voor het laten verwijderen van Chroom 6, zijn afhankelijk van de voorafgaande inventarisatie, de ruimte die gesaneerd moet worden en met welke materialen het materiaal eventueel vervangen moet worden.

Wilt u meer informatie over Chroom 6-sanering en/of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

logo Grebbedam Milieutechniek
Meer weten over deze expertise? Tel: 0317-612 423